Ahoj Jatsiku.
Chvilku jsem tu nebyl a mám tu od tebe moc hezké komentáře.
Jsem šťastný, že má slova někdo čte a dokonce komentuje.
A že jsem kouzelníček naučím tě kouzlo.
„Zavři oči.
Nadechni se.
Pomalu foukni do dlaní.
Ták.
Otevři oči.
V Tvých dlaních rozkvétá nádherná květina.
A jak voní.Hmmm.“
07.08.2006 14:02:00 | kouzelníček