_Jsem kreslířkou_
Anotace: Kez bych nebyla...:'(
Jehlou kreslím detail smrti
do měkkého vosku.
Děti i stromy - všichni jsou v mé moci,
když já jsem kreslířkou.
Jehlou kreslím dva fragmenty lásky
-zklamání a smutek-
na kůži, mezi ty dvě vrásky,
co mám od pláče.
Kreslím krví z ranek,
které jsem si vyřezala jehlou.
Necítím však bolest,
ne, jen tu psychickou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)