Jatsíku, u tvých básní si tak nádherně odpočinu.Děkuji.
A děkuji za komentíky.Jsi nejen čím dál lepší básnířka,ale dokážeš je i číst.
Posílám ti malého mráčka.Když ti bude smutno,cákne na tebe pár kapek vody.
Čauky.
27.09.2006 20:20:00 | kouzelníček
škoda že se ty sny dají jen snít,co? i kdyz na druhou stranu komu by se chtělo žít své noční můry (snad jen básníkům)
23.07.2006 10:18:00 | Pavel Kotrba