Anotace: ...zase mám depku, potřebovala jsem se vypsat a tohle z toho vzniklo... no jo, básník ze mě nebude, ale aspoň se mi trošku ulevilo...
nekomentuju příběh, jen ti odopovídám na to, cos mi napsala v komentáři na příběh Zátiší. ne, neměla jsem depresi, byla jsem jen hodně nevyrovnaná z toho, co se kolem mě dělo. Z jedné strany spousta kamarádů, zt druhé strany jedna jediná osoba, která to ničila. A samozřejmě se chtěla moc napravit. A příběh vyvolala jeena její věta: Ale s tebou se chce každý kamarádit, proč nemůžu já?
30.07.2006 14:19:00 | Aaliyan