Anotace: Duši bych upsal ďáblu za jeden jediný den vůně medu.
Sbírka: Smutky mé
nějak mi to nesedí v hlavě sorry ale přečtu si další at necoudím jen podle této
24.07.2006 10:55:00 | Pavel Kotrba
báseň mě nejdřív zarazila
pak jsem ji, doufám, pochopila
když duši citem rozjasnila
do skály všechen med jsem skryla
aby se skála obměkčila
a zbavila strachu z vůně medu
pro toho, kdo byl milován...
24.07.2006 10:11:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Vidíš... a já jsem před nedávnem měla možnost pít
"včelí vodu"... a med z "voštin" po dlouhé době okusit... :o))
Náramné básnění,
unáší do snění...
:o)
24.07.2006 09:44:00 | Cecilka