Anotace: ...
Ještě neumíráš, na každém konci je hezký, že něco nového začíná, i když nám to v té chvíli, co nás právě zranila, absolutně tak nepřipadá:-). Bude lípppp:-)
24.07.2006 21:01:00 | grázlík
Jednoduché, ale výstižné. Já už naštěstí tu svou pravou lásku našla. A i když je to už patnáct let stále ještě trvá. A doufám, že tomu tak bude dál.
Přeji Ti, ať též zažiješ takouvou lásku. S láskou je to v životě určitě snažší.
24.07.2006 19:35:00 | evazjersina