Smutek
Když přijde na chlapa smutek
nejraděj od všeho by utek‘
úsměvy z tváře mu mizí
i doma je jak v zemi cizí
Nebaví práce a nebaví zábava
má pocit nezdaru pocit že prohrává
neskládá poklony nechodí na pivo
těžce on prožívá tu chvíli truchlivou
Komentáře (2)
Komentujících (2)