Otec
Anotace: život býva krutý
Pohľad uprený do neznáma
v očiach už slnko nevychádza
namiesto nôh štyri kolieska
rukami už viac netlieska
duša by chcela, telo nie
kto vyhrá ten boj, každý vie...
a otázky zostali bez odpovedí
čo bolo včera, dnes už " není "
ťažké je o tom písať, hovoriť
keď pretrhá sa tenká niť
ešte pár dní, pár slov, pár viet
môžem len tíško prosiť, chcieť
Komentáře (8)
Komentujících (6)