Vzpomínka smutná
Anotace: Vzpomínka smutná, co mě zas přepadla
Vloudila se za víčka
mrška jedna maličká,
usadila se a čeká
vyplaví jí až slz řeka.
...vzpomínka smutná co mě zas přepadla
Přišla k nám znenadání
vzpomínka bez pozvání,
tak co s ní?, mrška maličká
co rve se mi do mého srdíčka
..ta vzpomínka smutná co mě zas přepadla
Na tuhle vzpomínku
tak aby zmizela
je třeba usmát se trošinkku
a hned je pryč, ta stará příšera
Občas však sama si, přivolám příšerku
chybí mi ta její tvář,
občas ji vidět chci, maminku
a kolem sebe míti její žář ...
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (4)
Komentujících (3)