Pramen štěstí
Anotace: Uprostřed lánů stojící, hledící na nebe.
Koukám se na nebe přes listy stromů,
a srdce mé tesknoucí chtělo by domů.
Chtělo by na místo kde láska má pramen,
chtělo by na místo kde život je rájem.
Prošel jsem všechen kraj i na konci světa byl ,
však tenhle svět vysněný nikdy jsem nespatřil.
A po čase pochopil , že tenhle svět není,
tak proč sem podlehl tomuto snění ?
Komentáře (1)
Komentujících (1)