Anotace: opět mě přepadla deprese....ale většinou na ní netrpím...opravdu:o)
jezis...ja Ti dala dvakrat stovku! ja si rikala, ze mi ta posledni veta neco pripomina...jejda, no, omlouvam se, nejak sem na to zapomela, ze uz jsem tuto basen cetla...;)
31.08.2006 13:36:00 | sejko_no_pi
skvele.snad jen zkus pozorovat chvili treba jen jak se trepota na stromech listi, je to kouzelna hra pohybu, a kdyz sviti slunce, jeste ke vsemu barev...snad zlepsi trocha nahled na vse;)
02.08.2006 22:09:00 | sejko_no_pi