Anotace: ztratila jsem navždy velmi blízkého člověka, a vzpomínka bolí, moc bolí...
Ahojky, moc pěkná a smutná básnička a musím k tomu říci jen to, že smrt si nikdy nevybírá, což vím z vlastní zkušenosti:-(
Jen k Warrillow, moc ti děkuji za komentářík, potěšil mně, dlaa jsme to tam před chvilkou a hned si to někdo přečetl, což jsem nečekala, jsem ráda, že se líbilo a snad se s podobným hodnocení setká i pokračování, které snad brzy napíšu:-)))
13.08.2006 19:26:00 | Santinan Black