Anotace: Chceš abychom si povídaly celé prazdniny od rána do večera, ale už první večer bych ti neměla co říct.
Chtělas vědět, jak tě vidím? Takhle, Aalyan. Tohle je ta část tebe, o které píšu v mailu. Ta, které se tak trochu bojíš, protože na ni ještě nejsi úplně připravená.
06.08.2006 14:57:00 | Gina Rocca