Tohle znám, jenže já se vztekám ještě hůř. Rozbíjím a hážu vším, co mi přijde do ruky. Má nejlepší kamarádka mě v takovém vzteklém stavu viděla, měla strach. Takhle se řeší rozchod? Ne, rozchod se zapije, zabrečí, zapíše a zašlape do země.
26.10.2006 18:47:00 | Aaliyan