EL Fábrico de Santos
Anotace: Fabrika na Svaté....
Kabaret Kristus je tu dál
prastarý scénář moderní maska
podivuhodný karneval
Římsko-katolická láska...
Nemalý prostor kostela
omleté bludy falešná tvář
duševně slabší uvěří
že každý fanatik má svatozář
Kabaret Orlok je tu dál
prastarý odpor moderní maska
Ygraen syndrom nenávist
anti-křesťanská láska!
El Fábrico...el Fábrico
de Santos...yo soy anti-christo!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)