Díky všem co mi píší komentáříky. Ráda bych našla nějakou básničku od Harre, neví někdo, kde ji má??
Papa Vydra
16.09.2006 20:28:00 | wigi.sama
Je dobře,že Tvou zálibou je čtení,hodně Ti pomůže v Tvé tvorbě.Tahle báseňka sice má pár nedostatků,ale ve Tvém věku je to pochopitelné.Piš dál,bude ¨to určitě jen lepší.
13.08.2006 11:43:00 | Harr