Něco je těžký něco míň a něco bývá lehký, jak jenom srdce uzdravit a zbavit lásky křehký? Přeji ať nejsi už nikdy sám, ať láska si Tě najde a její malé sluníčko, ať za hory nezapadne.
20.10.2005 17:56:00 | grázlík
Jednou jsme dole,jednou nahoře,jen člověk nesmí být dole dlouho,je to úmorné.
13.09.2005 10:15:00 | takova