U konce
Anotace: nevyhnutelný konec se blíží...
Život je předpokoj smrti,
tak krutý a nemilosrdný.
Život je bolest a klam
a já už nevím jak dál.
Žít či přežívat,
co z toho, vážení?
Všichni se přeci nakonec sejdeme
a já už nevím jak dál.
Srdce svírá se mi víc a víc,
myšlenky se v dáli ztrácejí.
Budoucnost temná
a já už nevím jak dál.
Nechci se trápit,
nechci být sám.
Možná bych přeci jen ukončit to měl...
protože už nevím jak dál.
Komentáře (2)
Komentujících (2)