moc pěkně vyjádřené pocity. Řekla bych, že máš dost osobitý styl psaní, protože všechny tvoje básničky jsou naprosto originální a donutí člověka k zamyšlení.
05.09.2006 11:02:00 | Yohannka
Tyhle pocity tu má padesát procent autorů. Často sklouznou do tisíckrát opsaného klišé. Tobě se to nestalo. Byl jsem s tebou a od shora dolů prožíval... :-)
15.08.2006 19:31:00 | Buližník