Anotace: Opět nevím, jestli je to správná sekce... Přijde mi taková nejuniverzálnější pro tuto básničku...
básnička ujde, akorát bych to někde trochu rozvinula, je to takový obyčejný...jinak nápad dobrej:)
24.10.2006 19:59:00 | wauired
Některé obraty jsou tak otřelé "mně už si nevšimneš", někde je našroubovaný rým "...tmě -...mě". Zato nádherná myšlenka, že temnota je bláznivá, to je originální i celkový nádech toho, že tma skryje to¨, co bylo, je supr. Navíc to není úplný cajdák ze škatulky "ach mé srdce bolavé", je v tom poetika. Celkově je to dobré.
17.08.2006 15:06:00 | Miskitka