Anotace: Jen takový výkřik do tmy...
Líbí se mi tvůj nevšední styl, vtahuje to do příběhu a ten konec je bezchybný // díky za tvůj "malý malicherný názor", o to je pro mě cennější tvé hodnocení :-) píšu obvykle o tom, co mě zrovna osloví a téma si popravdě nevybírám, téma si vybírá mě...
23.08.2006 15:26:00 | Sandra_T
Poved´s eti skloubit fackt pěknej příběh v tý básničce...je to fackt dobrý !!! Jinak díky za komentář u mě ale já umím i česky.-)))
18.08.2006 22:15:00 | Brenda Monique
cauky ja vim kdo jsem :-) ale u te basni jsem nevedala co lip zni nekterym se libilo muzske a jinym zas zenske pohlavi no a ja jsem prave nevedala vis napsala jsem to pro jednoho kluka ale chtela jsem aby to vyznelo tak ze cte o sobe jinak dik za komentar moc me potesil.
18.08.2006 16:56:00 | 89Rosa