Panenka
Anotace: Čas nikdo neumí zastavit :o(....
Na skříni sedí panenka
kdo ví jak dlouho tady může být?
Možná už se z ní stala stařenka
a teď chce jenom svůj klid mít.
Vlasy jí vytrhala neposlušná holčička
i šatičky jsou zničené...
Vedle panenky stojí lampička
barvy,jasné,krásné zelené.
Dnes uklízejí panenku do krabičky
už ji nepotřebují.
Holčička už nechce hračky
jen se tu zbytečně povalují.
A tak lampička zůstala sama na skříni stát
s ní si přeci nejde hrát.
Tak skončil příběh panenky,
co oči měla jak dvě pomněnky.
A úsměv velký,srdečný,
ale čas k ní byl nevděčný.
Splnila svoji povinnost,
nikdo ji nebral na milost.
Přišel její čas...
Komentáře (1)
Komentujících (1)