Anotace: ... je možné odpuštění?.. nevím, snad ano..proč neříkáme, co cítíme a co chceme..možná se to jednou naučíme..
Jsem ráda, že jsem to stihla...
(před pár lety... a nebylo to lehké)
však ty už dávno taky...
a ona... moc dobře to ví...
rozpusť v své mysli mraky...
pošli je někam s větrem...
už usmívá se... na tě...
ve vašem soukromí...
:o)
(věř, prosím, jedný ježibabě...)
15.09.2006 20:52:00 | Cecilka