Děkuji Rosenko za komentář, láska nás někdy pěkně potrápí a zchladí a pak máme chuť alespoň já, jí už nikdy nepotkat, abych zas nespadla do toho víru vášně a zklamání, ale přesto v koutku duše doufáme, že zase přijde a udělá nás šťastnými. Snad se jednou poštěstí i nám občas smutným.. Přeju nám, ať je to brzy:-)
04.09.2006 19:16:00 | grázlík
možná.. že si už příliš hledala...
obsahově je totiž nádherná,ale forma, myslím pokulhává...i když já nemám žádé právo soudit.. říkám jen to, co si myslím...
každopádně... si přeji a myslím, že nejsem jediná Tvůj Blízký Návrat..
děkuji za vyhovění prosby a přeji mnoho.... InSpIrAcE!
Týnka
30.08.2006 17:05:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Pěkná báseň, leč našli by se slabší místa, ale u koho ne, že jo ... =))
25.08.2006 14:57:00 | Miro Sparkus
Díky, tak se netrap, nemá to cenu, chce to čas jako všechno, alespoň něco co nežere peníze:-). Drž se. Papa
23.08.2006 23:25:00 | grázlík