Anotace: Tak zrovna tenhle typ básní nepíšu ráda, protože to na člověka hodně prozradí, ale někdy to prostě ven musí...
Docela smutné snad i trochu depresivní, ale já bych Tě klidně zalil růžičko, aby si nám nezmrzla.
05.09.2006 12:19:00 | Morgenstern
To už člověk vycítí, když na něj opačné pohlaví kašle na n-tou. S obsahem se můžu ztotožnit do poslední čárky.
24.08.2006 10:28:00 | Zahir