Umírám
Anotace: Když dochází dech...
V půli své cesty umírám
a své oči zavírám...
Věnuj mi jeden letmý pohled,
neboj je to už naposled.
Dochází mi dech
už nezvládnu tenhle běh.
Podej mi ruku
mám sucho v krku.
Sbohem...
Komentáře (1)
Komentujících (1)