Noční tanec
Anotace: vše je ukryté v textu
Noční tanec
Plamen zhasl, už svíčka dohořela.
Já snažil nemyslet nemyslet už na ni,
na mou kapku rosy v dlani.
Mě noc si k sobě z dálky volá.
Když v dešti tančím po náměstí.
Mou partnerkou je samota,
lehce po špičkách si cupitá.
A já neznám pocit štěstí.
Jednou si mě najde ona.
Ale nečekám jí brzy,
i když mě to tiše mrzí.
Silná, sladká, třeba jako medovina.
Do té doby sám jen budu tančit.
Kroky svoje do tmy schovám,
Kapky deště na hostinu svolám.
A žádné boty nebudou mě tlačit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)