Andělé

Andělé

Anotace: -

Na duši bolavý šrám
V srdci krvavý střep
Smrt je nám na dosah
Není úniku ani cesty
Zpět!

Bílé nebe plné Andělů
Do postele plné peří
Tvou duši zlehka uloží
Pak mávnutím křídel
Tvou cestu označí!

Letíš do šerého města
Kde světlo máš na dosah
Natáhni svou dlaň a nech
Se lehce nést vždyť jsi
Andělem!

Až poznáš že vzhůru už nejde
Dál
Mávnutím křídel sobě spánek
Navěky dáš

Andělská brána už nejde otevřít
Je tma a venku je bezvětří

Jen z dáli se ozývá pláč....
Autor Kett, 19.01.2005
Přečteno 2393x
Tipy 3
Poslední tipující: Naylit, temný skřítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel