Umírám
Anotace: .......................
Mlčenlivá
Kdysi bdělá
Zda-li mohu být tak smělá
Oči zavírám
Zatracená
Lidmi , Bohem
Už nestihnu říct ti sbohem
Mysl otvírám
Opuštěná
Ztrácím slovosled
Asi tím , že poprvé a naposled
Navždy umírám...
Komentáře (2)
Komentujících (2)