Dotek bolí
Dotek bolí,
každý sebemenší kontakt s mou kůží
působí muka celému tělu.
Nedotýkejte se mne.
Přál bych si umístit
své nahé tělo do místa,
kde není nic.
Nic by se mě nedotýkalo
a já bych se nedotýkal ničeho.
Jen bych se vznášel v nicotě.
Přál bych si umístit
své nahé tělo do místa,
kde už dávno, velmi dávno
spočinula moje duše.
Komentáře (0)