=SAMA=
Anotace: "...když přicházím nepozvaná...nečekaná....a stojím u domu ve Švermově ulici...."
Stojím u zavřených dveří,
zvoním...jednou...podruhé...potřetí...
Nic. Jen těžké a bolestné dusno
po srdci se rozlévá.
Černé myšlenky se usadily v představách.
Jak se mám zachovat?
Co mám dělat?
Čemu mám věřit?
Nevím.
Bojím.
Pláču.
Stojím.
U Tvých dveří.
Sama.
Tvé číslo vytáčím,
telefon nezvedáš.
Je pozdě.
Odcházím.
Slunce zapadá.
Chtěla jsem...nemám nic...
mé štěstí se rozpadá.
Jak střípky skla,
co nelze poskládat.
Komentáře (3)
Komentujících (3)