Keď sa zobudíš a otvoríš oči
a ako prvý ,ten Tvoj do nich skočí,
Absolútne žiadne sľuby,
je to tým,asi ŤA ľúbi!
08.01.2007 10:00:00 | džemo
Kdybys tam napsala ještě " a jestli vůbec" /se vzbudíme/ tak se vážně rozbulím. Takhle to vyznívá vcelku nadějně:o)né,vážně:cítím velikou naději v možnosti se probudit-a ve dvou to nemusí být vůbec špatné.
Už nebuď smutná,prosím!
08.10.2006 23:26:00 | Navire
Zajímavá skladba básně se mi líbí i to téma.A nejvíc ten konec-tak pravdivý.
07.09.2006 20:57:00 | s.e.n
Mě se to líbí celé, ale od tebe mám raději láskyplné téma - ne smutné! Tak hodně štěstí!!!
04.09.2006 17:26:00 | Dalimila