Pálivé slzy
Anotace: Naslouchejte a pak rozhodnete ne naopak :o)
Mé oči pláčí a já se ptám proč ty slzy tolik pálí???
Snad pro to, že nic jiného nedokáže tak zřetelně vyjádřit mou bolest, která je schovaná v tvé duši.
první slza stéká po tváři dolů, přes ta ústa, která slibovala lásku a cit a padá na zem.
Roztříštila se jako kapka obyčejné vody.
A přesto je to víc.
Jediná slza a kolik v sobě skrývá žalu, a bezmocnosti.
Není způsob jakým se tohle dá omluvit.
Omluví mě až moje prohra...prohra v mé lásce, až zase ucítím tu hroznou bolest ze ztráty něčeho nebo spíš někoho.
Má bolest se roztříští do prostoru.
Nenávist ztratí hranice a já konečně zjistím jak moc jsem ti ublížil.
Mé oči pláčí a ty slzy pálí protože tě miluji.
Komentáře (0)