Anotace: .......téměř vše,co mě napadlo,asi až na pohřbení zaživa(na to člověk potřebuje ještě nějakýho vopravdu milýho kámoše).Kdyby vás ještě něco napadlo,napište mi to,pokusim se to tam narvat:-)
zajímavě se bavíš na ponuré téma, ale budiž.
pokus se tam dostat ještě dráty, vysoký napětí, prostě elektřinu...fuj, brrr.. sem to ale cynik.
j.c.ben
31.10.2006 16:20:00 | j.c.
Nejni spatne..takove pekne tema..ale neco mi tam sem tam chybi ci prebyva..nevim..tak 80..
30.08.2006 11:03:00 | Lady Celebrian
...stovky dírek z brokovnice ...
...co na to plíce ...
...nedýchají více ...
30.08.2006 08:53:00 | WhiteSkull