Anděl.který se bál samoty
Anotace: ...............................a ty křídla v noci jsou hvězdy,kdyby s tím měl někdo problémy,yeah???
Noční nebe
Temnota
Anděl,jeho samota
Jenom dlouhý vzdech
Nové slunce
Svítání
Anděl,jeho lítání
Po osamělých zdech
Horký kotouč
Poledne
Anděl letí do nebe
Spadl a má pech
Západ slunce
Stmívá se
Anděl je sám,bojí se
Před bránu si leh
Už je slabý
Ztrácí moc
Křídla rozsápe mu noc
Jako ve zlých snech
Když v noci zvedneš hlavu
Uvidíš tam na tuty
Křídla toho anděla,který se bál samoty
Snad uslyšíš i jeho brek...
Komentáře (3)
Komentujících (3)