Psaní
Anotace: záchvat přemýšlení
To co Píši to není záchvat literárního cítění.
To jen pláče moje černá duše.
A ty slzy? Jsou inkoust stékající do bezedného kalamáře.
Ruka ta není vedena citem ale hříchem,
protože píše slova ,která tvoří fráze
a z frází jsou nakonec jen lži.
Komentáře (0)