Strach motýla ze smrti
Viděl jsem umírat motýla,
tak bezmocně snažil se vzlétnouti,
a utéci z kontroli,
život ho opouštěl
on to však neviděl.
Cítil se zavřený,
okován zemí,
co smrti se klaní.
Pak tma zalhala noci,
on zahlédl cosi
a necítil strachu již,
byl již přec,
o krok výš.
Tam v nádherném háji,
kde nejsou jen hadi,
tam zůstal on v klidu,
zůstal sám inu.
Byl šťasten té chvíle,
kdy nevěděl, co přijde.
Komentáře (2)
Komentujících (1)