Vězení
Anotace: Tak si někdy doma připadám
A svět.. svět ten se točí,
Točí dál
A mně přece tečou z očí
Slzy, za něž nestyděl by se ani král.
A ty horké slzy
Slzy skrápí moji tvář,
Snad setkáme se brzy,
Dřív než z očí zmizí zář.
Já jen.. chci pryč,
Pryč z tohoto vězení,
Bože, mé přání vyslyš,
Vždyť mříže brání mi ve snění
Komentáře (0)