Tady hodnotit nebudu, slzénka skápla ... tohle by se hodnotit nemělo, nechtěla jsem hodnotit ani tu básenku "V tiché zahradě". Jsou pro mne jistá díla, které ne třeba hodnotit a možná by to bylo i asi nevkusné. Neber to zle, jen su srdcař a citař ...
13.09.2006 18:22:00 | NikitaNikaT.
Tady hodnotit nebudu, slzénka skápla ... tohle by se hodnotit nemělo, nechtěla jsem hodnotit ani tu básenku "V tiché zahradě". Jsou pro mne jistá díla, které ne třeba hodnotit a možná by to bylo i asi nevkusné. Neber to zle, jen su srdcař a citař ...
13.09.2006 18:18:00 | NikitaNikaT.
Uff..
tíha z tvých slov se zvolna šíří...
však nic se jen tak nestává...
třeba myšlenky na talíři
si v klidu zvolna poskládáš...
Tohle je hodně bolavá básenka...
04.09.2006 09:53:00 | Cecilka
Vánoce mě neberou pro svoji dnešní "obchodní náladu" a taky náročnost dětí, světa... a taky pro své náboženství... v paradoxu s tím, že jsem věřící.
Dnes jsi vybral dvě dokonalé a hluboké básně :-)
04.09.2006 00:35:00 | Levandule
Sakra to už myslíš na Vánoce? Vánoce jsem nikdy nebrala moc vážně, ale to co jsi napsal vzbuzuje velkou lítost.
03.09.2006 22:14:00 | Helois