Anotace: ...už to víckrát nezkoušej, prosím...
Myšlenkou a procítěním perfktní, však forma (hlavně rytmus) mi tam utíká
04.09.2006 22:41:00 | Manik
mrzí mě že vím pro koho je, ano chtěl jsem. děkuju ti bambulko
04.09.2006 19:33:00 | Pavel Kotrba
...ta bolí ...
04.09.2006 12:28:00 | WhiteSkull
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?