Podzimní likvidace našich srdcí
Anotace: ...děkuju za inspiraci, bambulko:-)...
Zas je tu podzim,
doba smutnobraní,
koše jsou plné po okraj.
Dnes odněkud mi přišlo psaní,
že lépe nebude,
zůstane smutnosmutný kraj.
Zas je tu podzim
a co on vlastně ví?
Jenom si háže listím...
Komentáře (3)
Komentujících (3)