Hele brouzdám smutnýma básenkama a už jsi tu podruhé???
Doufám, že nejsi jen v "tomto oddělení" :-)
Jinak takhle jsem se cítila asi 2 roky zpátky a věru, bylo to k nesnesení.
18.09.2006 14:25:00 | Roko
Mno, nevím, zda láska jako taková může umřít, jedná-li se tu o cit, pokud ne, pak určité ano.
13.09.2006 18:33:00 | NikitaNikaT.
dost dobré,leč velice přesmutné...Na ten říjen bych mohl třeba něco vybrat...:-)Řekni si,o co máš zájem:-)
06.09.2006 14:27:00 | Sawati
Vim , co pišeš, vim co to znamená někoho ztratit...ale taky vim ze člověk musí jít dál....je to krásně napsaný!
06.09.2006 13:02:00 | Angel111
Jo, za život pár světů skončí, tak už to chodí... koukej sem dát i něco pozitivního!!! :-) No jo, já vím, že v našich básních je hlavně ta bolest ze ztrát... ale některý světy taky začínají, ne???!!!
06.09.2006 08:39:00 | Levandule