Ten konec nee. Proč zrovna rozmary života?...máš tendenci zklouzávat k takové té limonádové kyčovitosti. To není dobře. Už se přehodily kabáty:) No jinak, když čtu ty tvoje básenky napadá mě, že by se fajn zhudebňovaly. Jsou takové zpěvné, jemné, lehké.
20.09.2006 00:01:00 | Epona
tak tahle básnička je nádherná.. možná mě dojala pro to,že jsem sama kolikrát padala a byla na dně a takovej človíček,kterej mě vytáhl a podržel, měl (a stále má) pro mě cenu zlata.. opravdu moc krásný..
06.09.2006 21:24:00 | Terry
pomoz jí, chuděrce:)krásná báseň
06.09.2006 20:46:00 | Trdlo