Jdu do soumraku
Anotace: O smutku. Občas o každém z nás...
Jdu do soumraku
Jdu polem
Jdu do svého soumraku
V duši mi hvízdá meluzína a je tak studená
Nemám Tě
Do nohou mě píchá strniště
I přes podzimní boty.
Jdu do soumraku
Jak prázdná láhev od laciného vína
Jak nedopitá zvětralá coca-cola
Jak zbytečná šminka na tváři
Která nikoho nezajímá
Nevidím svítání
Jdu do soumraku
Komentáře (3)
Komentujících (3)