Půl na půl
V bludném kruhu života,
se zmítám pořád dokola.
Ve mě prázdná nicota,
kde je ta blbá pikola???
Piky, piky na hlavu,
už tu s Vámi nebudu.
Říká hlava, mozek, tělo,
ale co srdce? Co by chtělo?
Jako na půl rozdělená,
od světa dál oddělená.
Jak to skloubit do celku,
nemám páru, motýlku...
Komentáře (0)