Teď je o tobě
Anotace: Že ty jsi ten o kterém píši?
Že ty jsi ten o kterém píši?
Proč je to tvá domněnka?
Má ústa se kvůli tomu klíží,
V očích se ztrácí pomněnka,
Loudej se v minulosti,
Čti si má bezmocná díla,
Byly psány v opilosti
V nich kdysi ještě byla síla,
Dnes skončilo to co mělo,
Dost problémů dávám dál,
Od plic říci se vše smělo,
Vím že si se mně tajně smál…
Komentáře (0)