Mě se to líbí. Takovouhle náladu mám zrovna dneska, i když teď je poledne, takže venku svítí sluníčko a snad mě to už přejde.
20.09.2006 12:17:00 | Marťafon
krasny a pravdivy. v tuhle chvili pro me fajn.vystihuje moje pocity.
ale ver. lepsi psat a vypsat se ze vseho nez umirat v realnym svete.
13.09.2006 09:14:00 | ruach
Je to dobrý, už jsi se v tom pláči dobrala ke vzteku, no a za chvíli nás třeba i uslyšíš? Vždyť tady jsme i pro Tebe :-)
12.09.2006 14:13:00 | Levandule
Lidi kašlou na cizí trápení, jen kdo tě má rád tak je Ti je setře z tváří.Tak ty zloduchy nas...a usmívej se. Dala bych tak 70% za básničku za předání smutného pocitu velké - , cha tak ahoj :O).
12.09.2006 11:07:00 | Jahudkka