Já přestala litovat...
Spousty slov a spoustě zážitků
Legračních , leč já se nesměji
Můj pohled je pln vzlyků
Jen málo z vás se nebojí
Bolest, jest mě neopouští
A já vzpomínám
Ty jenž jsi pln bezradnosti
Odpusť, že zapomínám
Bojím se.. Zklamání
A můj tichý vzlyk
Nikdo té bolesti nezbrání
Stal se z toho zvyk
Zapomněla jsem
Že dokázala jsem věřit, milovat
Tys přesto zůstal v srdci mém
Já přestala litovat…
Komentáře (1)
Komentujících (1)