Requiem pro život
Co slyším?
Všude kolem jenom slova planná
jenom zloba, nenávist a hana
Co vidím?
Jenom výbuchy, oheň a plameny
zůstal jen bez jména náhrobek kamenný
Co cítím?
Pach krve, mrtvých těl a hniloby
nemít tak žádné smysly, co potom bylo by?
Proč žiju?
Procházím bez duše, plynu prostorem, hniju
letím vzduchem, svět se kolem míhá, ale nežiju
Komentáře (0)