Anotace: Bejvávalo. (ale stíny louží se občas ukáží...) PS: trošku vás chci připravit na zimní období :-)
Je to fajn, ale přečti si, co Ti na to JirkaS, to je přesně to, o čem jsem mluvil...a už dost o tom :-)
14.09.2006 14:56:00 | G.P.
Líbí a moc. Tedy až na psychiku labilní - to mi přijde takové násilné, ale jináč moc pěkné!
14.09.2006 08:46:00 | JirkaS
Milá Levandulová: Na zimu nás stejně nepřipravíš...to zas bude v lednu depresivních básní :OD.
14.09.2006 08:46:00 | Jahudkka
Ať louže nebo lokáč téhle vodě říkáme,
občas se nedíváme pod nohy,
pak stojíme v ní, zvolna zamrzáme,
než jisté prohřátí nás z ní vysvobodí...
Skvělá básenka!! :o)
14.09.2006 08:13:00 | Cecilka